Portofoliu

bannertelefon
Compania noastra produce de peste 10 ani odorizante auto personalizate pe suport din carton, covorase auto personalizate si solutii de parfumare auto si camera. Atentia la detalii, trata
rea fiecarui partener exact asa cum ne-ar placea noua sa fim tratati, dar si preturile corecte si livrarea la timp, au facut din noi un leader in productia de odorizante auto personalizate.

1. Odorizante auto personalizate:

Noi intelegem necesitatea unui marketing eficient, in conditiile unei concurente tot mai acerbe si iti oferim o solutie la indemana ta si cu costuri mici si efecte masurabile imediat. Producem odorizante personalizate pe suport de carton absorbant, grosime 1,5mm, policromie si o gama variata de stante si esente de parfumare, incepand cu cele clasice si ajungand pana la replici dupa parfumurile fine, celebre.

Producem numai dupa ce avem ok-ul tau pe mostra pe care ti-o realizam gratuit si fara niciun anagajament de cumparare din partea ta. Designul, de asemenea, se realizeaza gratuit. Poti sa ne trimiti grafica ta sau poti sa ne spui cum ti-ai dori sa arate odorizantul tau, iar noi ti-l cream.

2. Covorase auto personalizate:background-vector-blank-paper-vector-34-57629-pics

Ca o necesitate naturala pentru partenerii nostri care detin spalatorii auto, am dezvoltat acest produs complementar care poate face diferenta intre o spalatorie auto de duzina si una profesionala, care pune accent pe calitate si detalii. Covorasele auto de unica folosinta sunt din carton de 300 grame/mp si pot fi personalizate cu logo-ul sau mesajul dorit.

3. Odorizante cu pulverizator:

Pe langa produsele dedicate strict personalizarii, odorizantele cu pulverizator sunt o optiune de improspatare a aerului din masina sau din incaperea in care locuiti sau lucrati. Sub forma de recipient de 500 ml din plastic, cu atomizor cu 2 pozitii de pulverizare si o pozitie de blocare pentru evitarea accidentelor neplacute, acestea pot fi o alternativa perfecta pentru cei care nu doresc sa aibe obiecte agatate la oglinda.